NU: 30% KORTING

op het traject: RESET  YOUR  LIFE

Grijp je kans om te besparen terwijl je geniet van de laatste live coachingsessies!

Langdurige stress,  vermoeidheid, depressie, burnout-klachten, chronische pijnklachten,... kunnen een enorme impact hebben op je leven. Dagelijkse activiteiten worden bemoeilijkt en het kan leiden tot frustratie, stress en zelfs depressie. Dit gaan we allemaal aanpakken in de Reset Your Life !

De Reset Methode is voor iedereen met:

 • Stress, gejaagdheid, onrustig
 • Gespannen spieren
 • Moeite om te ontspannen
 • Houding pijntjes
 • Snel prikkelbaar
 • Vermoeidheid - geen energie hebben
 • Burn-out klachten
 • Hoofdpijn - Migraine klachten
 • Fibromyalgie
 • Pijnklachten die telkens terugkeren of soms opduiken
 • Chronische pijnklachten

Wat zul je leren?

 • Pijneducatie: Ontstaan van pijnsignalen / klachten
 • Hoe die signalen herkennen
 • Terug leren luisteren naar je eigen lichaam
 • Hoe emoties echt moet voelen
 • Opgeslagen emoties (bewust en onbewust) gaan loslaten
 • Van je hoofd terug naar je hart
 • Opnieuw in het NU leren leven
 • Gedachten en overtuigingen gaan ombuigen
 • Triggers ontdekken en leren mee om te gaan
 • Balans terugvinden tussen ontspanning en actie
 • Energie doseren - grenzen verkennen en stellen
 • Mindfulness - Ademhaling - Somatische bewegingsoefeningen
 • Leer terug in beweging te komen zonder pijn

Niet de symptomen, maar de echte oorzaak aanpakken !

Vaak lukt het niet door enkel erover te praten, te denken of erover te lezen.

Ik zie dit vaak terug dat men er alles aandoet om van de klachten af te komen, maar niets lijkt te helpen. Dit is omdat men vaak de echte oorzaak niet kent van de klachten en ook niet begrijpen waar die vandaan komen.

Vaak zie ik nog in de praktijk dat de mensen nog teveel bezig zijn in hun hoofd met het denken in plaats van te voelen.  Laat mij je hierbij helpen en niet enkel de symptomen, maar de echte oorzaak aan te pakken!

Maar waarom is dit traject nog zo speciaal?

Online Sessies 

 

5 Online Coachingsessies als extra ondersteuning en coaching. Dit voor een persoonlijke aanpak op jouw specifieke noden!

Laten we samen die emoties en gedachten gaan ontdekken en leren om te buigen.

Mogelijkheid om extra online coachingingsessies aan te kopen.

Online community

 

In de online community kan je al je  vragen stellen als je ergens moeite mee hebt, vastzit of een overwinning wil delen.  

Er is ondersteuning wanneer je het maar nodig hebt!

Online Lessen

 

Gemakkelijk, toegankelijk en effectief wanneer jij kan. Online modules en lessen over emoties - gedachten - pijneducatie - energiereserve - slaap mindfulness - ademhaling - beweging - ...

Meditaties & Relax oefeningen

 Meditatie en Relax oefeningen worden telkens toegevoegd aan het online platform waar je gebruik van kan maken. Dit kan gaan van Emoties tot Gedachten tot Ademhalingsoefeningen, meditaites tot Somatische Bewegingsoefeningen, enz.

Webinars

 

Webinars met extra info over bepaalde thema's of specifieke oefeningen worden getoond.

Door de app kan je overal waar je bent deze oefeningen en meditaties toepassen als je ze nodig hebt!

Referenties

Reset Your Life Traject

"Tessa hielp me om die klachten niet alleen aan ‘vastzittende’ emoties te linken, maar ook om voor het eerst de opgehoopte emoties uit mijn lichaam te laten vloeien. "

 

Ik had al erg lang hoofd- en nekpijn. Alles zat ‘vast’.

Tessa hielp me om die klachten niet alleen aan ‘vastzittende’ emoties te linken, maar ook om voor het eerst de opgehoopte emoties uit mijn lichaam te laten vloeien. Na mijn traject met Tessa voel ik méér (alle emoties) en ook minder (de hoofd- en nekpijn).

Het traject heeft me ook geholpen om negatieve gedachten om te buigen en mijn hoofd te voeden met constructieve gedachten. Die switch heeft me het laatste duwtje gegeven om mijn job, die al jaren meer energie vrat dan gaf, op te geven en mezelf de ruimte te gunnen om na te denken over wat ik écht wil.

Tessa’s aanpak, mild maar kordaat, was voor mij exact wat ik nodig had. Iemand die naast me stond, maar mij ook in beweging kreeg. Begripvol & steunend, maar altijd doelgericht en motiverend.

Ik denk dat ik terecht mag spreken over mijn leven voor, en mijn leven na dit traject. En daar kan ik alleen maar heel dankbaar voor zijn.’

Katleen

"Het was alsof ik eindelijk de sleutel had gevonden om mijn pijnen het zwijgen op te leggen."

 

Ik had besloten om de uitdaging aan te gaan en te investeren in mezelf, en wat een goeie keuze was dat! Ik kwam terecht bij Tessa en haar Pijn Reset Your Life Traject.

Ik zat al jarenlang met chronische pijn in mijn nek die soms verplaatste naar mijn schouders en/of rug. Niets had geholpen, praattherapie, dokters, kinésisten, osteopaten, yoga,… En pas tot ik bij de reset your life kwam begon ik te begrijpen dat alles samenhangt en je lichaam, als je emoties, als je mindset moet worden aangepakt. Ik had nooit eerder beseft hoeveel emoties ik in mijn binnenste had opgeslagen, totdat ik begon aan deze bijzondere reis.

Met de begeleiding van coaching en de oefeningen op het online platform werden lang vergeten emoties naar boven gehaald. Het was een proces van zelfontdekking, waarbij ik stap voor stap leerde omgaan met mijn onbewuste gevoelens. Geleidelijk aan merkte ik dat mijn emotionele bagage lichter werd en dat ik meer veerkracht kreeg.

Wat zo indrukwekkend was, is dat door dit traject ook mijn chronische pijnklachten verdwenen. Ik leerde hoe ik mijn pijn kon herkennen en er direct iets aan kon doen met behulp van specifieke oefeningen. Het was alsof ik eindelijk de sleutel had gevonden om mijn pijnen het zwijgen op te leggen.

Het ging dus niet alleen om het fysieke aspect, ook voel ik me bevrijd op emotioneel niveau. Ik werd steeds vrijer en voelde me eindelijk weer thuis in mijn eigen lijf. De last die ik jarenlang met me had meegedragen, viel letterlijk van mij af.

Zo zo dankbaar!

Brigitte

" Nu een jaar na het traject ben ik nog altijd van mijn pijn verlost! "

 

Tessa, na jarenlang te genieten van een deugddoende massages voor lichaam en geest, bleef mijn lichaam spartelen om boven water te blijven. Op dat moment sprak jij over het Reset Your Life-traject. Het werd een zwaar traject met de nodige confrontaties. Gelukkig kon ik op jou rekenen met goede ondersteuning en begeleiding. Ik leerde mezelf nog meer kennen, zowel van binnen als van buiten, toch op een andere manier. Het ging met ups en downs. Ik verkreeg vele bruikbare inzichten en tips om toe te passen in het dagelijkse leven. Hiervoor kreeg ik meer inzicht in mijn body & mind. Ik leerde hoe belangrijk het is om te luisteren naar je eigen lichaam, die eigen grenzen te stellen en te bewaken. En we gaan de goede kant op, dank je Tessa!

Nu een jaar na het traject ben ik nog altijd van mijn pijn verlost! Ik sta sterker in mijn schoenen en zet mezelf nu altijd op nummer 1. Ookal kom ik soms nog in stressvolle perioden of moeilijke momenten in mijn leven, kan ik er gemakkelijker mee om en komt mijn pijn niet meer terug. Ook op de oefeningen kan ik nog altijd terugvallen op het online-platform als dat nodig is en dat helpt me echt vooruit!

- K.